fredag 24 juli 2009

Skärholmens centrum


Natten till idag har det kommit otroligt mycket regn, även på förmiddagen regnade det.

Ja så idag blev det ingen Skansen utflykt utan det blev en tur till Skärholmen. Med Camilla förstås :-), Patricia, Sebastian och Raye.

Först shoppade vi. Toppen bra rea nu!
Sedan åt vi lunch. Jag åt oliv och feta ost sallad med extra avokado och grynost. Leon åt en Italiensk pizza, Margeritha. Han åt upp 80%, aptiten var det inget fel på idag.

Innan vi åkte hem fick barnen besöka en inomhus lekplats. Den heter Abra Kadabra. Det kostar 100 kr i förälders sällskap och man får stanna så länge man vill. Barn under 4a år kostar 50 kr. Vill man ha barnvakt kostar 1 h 90 kr och 2 h 120 kr. Lekhallen var 350kvm, men känndes mindre och inget bra ordnat för vuxna. Knappt någonstans att sitta. Tråkigt för vuxna. Leon trivdes. Han var vid datorn nästan hela tiden. Får nog passa honom så att han inte blir spelberoende *S*.

När vi skulle hem, fick Leon världens utbrott. Förstår att han var trött men det är ju sååå JOBBIGT och PINSAMT. Jag vet ju att andra familjer har likadant emellanåt och jag tar ju ingen notis om dem. Men i alla fall JOBBIGT.

När vi väl kom hem blev det fika ute på gården med samma gäng. Vi är trogna!

I morgon planerar vi återigen att åka till Skansen. Håll tummarna att vi har molnfritt.

Sov gott där ute!

0 vänner:

Skicka en kommentar

Tillbaka hem