söndag 26 juli 2009

SKANSEN 090725

Det blev en dag på Skansen i går. Samma gäng som alltid :-) förutom att Camilla hade med en bror till, Göran.

Kl. 09 tog vi våra matsäckar och en promenad till pendeltåget. Från centralen buss 47 till Skansen, kl. 10 var vi på plats. Samma resväg hem och vi var hemma vid 18 tiden, men vi tog bussen hem från pendeltåget. Fanns inga krafter kvar att gå vår backe upp för att komma hem.

Det blev en riktigt trevlig dag. Det hade regnat ordentligt hemma här i Tumba men vi hade toppen bra väder. Det kom ngn droppe precis innan vi skulle åka hem, men bara ngn enstaka.

Matsäcken åt vi nästan på en gång. För att hålla blodsockret på topp :-)
Det blev även en sockervadd och en påse brända mandlar.
En kaffepaus med fika blev det också.

Leon fick rida på en häst, han gillar det. Han gömmer sig bakom armen när folk runtomkring tittar på honom. Blyg kille då ibland. Charmigt ;-)

Sist men inte minst så blev det avslut med karuseller för barnen. Leon älskade slänggungan, han åkte den 4 ggr. Flygplanen 2 ggr.

På choklad lotteriet vann Leon en liten chokladkaka, TACK Camilla att du lät Leon vinna :-)
Man fick fiska tre ankor och då vann Leon en choklad stång och en porslins älg. Älgen blir ett fint minne att spara. Brukar skirva datum, namn och plats under liknande saker när barnen har gjort ngt speciellt eller vunnit. Trevligt sätt att komma ihåg.

Idag är det tvättstugan som kallar. Ska även baka ngt gott till vår utflykt i morgon. I morgon bär det av mot Cloetta. Leon ska vara hemma med pappa. Har glömt att berätta att Amanda är hos sin papppa nu. Hon åkte onsdag kväll. Adam är också kvar där.

Återkommer senare med recept på vad jag bakar under eftermiddagen/kvällen.

Etiketter:

0 vänner:

Skicka en kommentar

Tillbaka hem